Utbildningar

Utbildad lärare åt Beloxy sverige. Jag erbjuder utbildningar i spraytan, klassisk vaxning (roll-on) samt sockervaxning. Vi håller till i Beauty on Fleeks lokaler på Idunagatan 20 i Uppsala. Utbildningarna håller på 1/2 - 1 dag där vi går igenom all teori och övar praktiskt på riktiga modeller. Därefter är det egen praktik fram till dess att slutprov bokas. Certifiering sker efter godkänt prov.


Spraytanutbildning - 1/2 dags kurs

6990:- ex moms. (Lilla)

7990:- ex moms. (Stora)

Utbildning + startkit.


Kursen är förlagd under 1/2 dag med 20% teori och 80% praktisk övning. Du lär dig hantera HVLP maskinen, alla för-och eftervårdsinstruktioner och tekniken du behöver för att utföra en perfekt spraytan. Under kursen sprayar du 3 modeller som vi bokar in åt dig.


Startkitet får du med dig hem på utbildningsdagen och certifikatet erhåller du efter att du sprayat minst 10 modeller själv hemma, och kommer tillbaka till mig för ett slutprov.


Roll-on vax utbildning - 1 dags kurs.

4995:- ex moms (3995kr i samband med sockerkurs)

Utbildning + startkit


Grundutbildning i roll-on vax. Kursen är förlagd under 1 dag med 20% teori och 80% praktiska övningar. Vi vaxar ben och rygg/bröst. Roll-on vax är ett perfekt komplement till sockervaxning och används främst på kunder som inte ha känslig hud. Passar bra till stora områden såsom ben och rygg.

Sockervaxutbildning - 1 dags kurs

6950:- ex moms

Utbildning + startkit


Grundutbildning i sockervax där det är 20% teori och 80% praktiska övningar. Du lär du vaxa ben, axiller, ansikte och brasilianskt. Lunch ingår.


Sockervax utbildning - 1/2 dags kurs

5950:- ex moms.

Utbildning + startkit


Grundutbildning i sockervax där vi har 20% teori och 80% praktiska övningar. Du lär dig vaxa axiller, ansikte, bikini och ben (ej brasiliansk)

Vill du veta mer om upplägget på våra utbildningar och även se vad som ingår i respektive startkit så finns fullständig information på www.beloxy.se. Fråga gärna mig om du inte hittar ett kursdatum som passar så löser vi ett ihop.

Glow by Johanna

Salong Beauty on Fleek

Idunagatan 20

75333 Uppsala

0704-61 12 37

info@glowbyjohanna.se


INNEHAR F-SKATTSEDEL