PERMANENT JEWELRY - SVETSADE SMYCKEN


Vad är permanenta smycken?


Ett permanent smycke är inte riktigt helt permanent i den bemärkelse att det sitter där för evigt eller på något vis är integrerat i huden. Utan det är helt enkelt ett armband/fotlänk/halsband där man istället för att sätta fast en hasp/spänne väljer att sätta en liten bindring och svetsa ihop armbandet så att det inte går att ta av på något annat vis än att knipsa upp det. Jag använder en pennliknande svets som ger ifrån sig en liten liten blixt och huden skyddas med en bit läder så det är ingenting som gör ont. Dock måste man alltid skydda ögonen, så vill du se vad som händer får du låna ett par mörka glasögon, alternativt kolla igenom kameran på telefonen.


Jag erbjuder flertalet kedjor i sterling silver 925, 14k gold filled och rostfritt stål. Jag har även lite olika berlocker att välja på för att kunna designa sitt smycke precis som man själv vill ha det. Priset börjar på 500kr, och ökar beroende på område , material och eventuella berlocker. Rostfritt är det billigaste alterativet, medan 14k guldförgyllt och sterling silver är snäppet dyrare.


På min instagram kan du se några av de kedjor jag har att erbjuda. Önskar du se exakt vad som finns i lager så skriv gärna till mig innan du bokar din tid så att du är säker att något faller dig i smaken. Välkommen!